Автори

Патриша Хегарти е автор на над 70 детски книги и в момента е главен редактор на Caterpillar books, част от Little Tiger Group. Тя има таланта да създава истории в рима, с трудни за превод словосъчетания, които обогатяват речника на най-малките.

Кармен Салданя е илюстратор, на чиито талант ние не еднократно сме се възхищавали, можете да видите нейни рисунки в инстаграм: https://www.instagram.com/carmensaldana_illustration/

Дарина Кръстева е автор на поредицата ни от приказки за сезоните. Тя обрисува веселите приключения на Мечо и Лиско с игриви, мелодични рими, които помагат на най-малките ни читатели да се потопят в хубавите истории.

Ирина Македонска е илюстратор и графичен дизайнер на свободна практика. Завършила е специалност Плакат и Визуална Комуникация в Национална Художествена Академия, София. От 2020 година работим съвместно върху голяма част от книгите ни и сме пленени от отдадеността ѝ и закачливите и живописни илюстрации.
Можете да разгледате повече тук: https://www.behance.net/irinamakedonska

Емилия Зафираки е автор, познат на българската публика с книгата си „Непознатата България“, но талантът ѝ за писане на детски книги се разгръща в новия ѝ проект – поредица от истории за животни, които са обичайно свързвани със страх или погнуса.

Яна Казакова е илюстратор, познат с книгите си „Как се пише сьомга и други важни въпроси“ и „Сбогом, страшен чехъл!“.
Изборът ѝ на традиционна медия и пастелна палитра носят изключителна нежност на илюстрациите ѝ, а способността ѝ да придаде характер на персонажите е завидна.
Тук можете да разгледате фейсбук страницата ѝ: https://www.facebook.com/YanaKazakovaArtworks